Și, totuși, contractul fostului antrenor al CSM-ului nu s-a încheiat ”prin acordul părților”, cum mințea Fogel. Clubul are conturile blocate tocmai din cauza datoriei față de Araujo!

În luna iunie a acestui an, consilierul Ciprian Crăciun (PSD) ieșea public, enunțând 9 chestiuni pe care le dorește lămurite de conducerea CSM. Două dintre întrebările lui Crăciun vizau tocmai lămurirea publică a bugetului clubului și forma legală prin care s-a încheiat contractul cu antrenorul Araujo.

În replică, reprezentantul clubului, Vasile Fogel, a postat un comunicat extrem de agresiv, prin care încurca merele cu perele și, la modul general, îi transmitea lui Crăciun să nu se amestece în afacerile interne ale clubului, deoarece nu se duce la meciuri..?!?

Adică, pe scurt, Fogel, oarecum analfabet democratic, a refuzat să răspundă unui reprezentant ales democratic de comunitate, pentru că are el așa o aversiune față de cei care-i întreabă de sănătate pe domniile-lor, care …”e la putere acum, deci ciocu’ mic!”…

Mai sus, este captură după răspunsul conducerii CSM la întrebarea consilierului municipal: Fogel a transmis că totul s-a făcut prin ”acordul părților”… Lucrurile – se vede treaba – nu au stat chiar așa…

Reamintim că Fogel, nașul Primarului Kereskenyi, are două slujbe la stat – una la CSM, cealaltă la Apaserv.

Crăciun l-a iritat teribil, acuzându-l de incompetența și ”ubicuitate” de funcționalitate – pesedistul susținea, la momentul interpelării conducerii CSM, că nașul lui Kereskenyi – dacă ai nevoie să vorbești cu el – e de negăsit, indiferent dacă-l cauți la CSM sau la Apaserv. În schimb salariile intră pe card, predictibil, doar sunt bani plătiți din buzunarul Sătmărenilor!

Nu sugerăm că e ceva ilegal, doar, vorba lui Crăciun, lipsit de profesionalism și, oarecum, imoral. Mai ales când, pentru câți bani te plătim, domnu Fogel, dumneata alegi să mai și minți, pentru a ascunde managementul defectuos de la CSM.

În replica adresată lui Crăciun, Fogel susținea că, în ceea ce privește contractul lui Araujo, acesta s-ar fi încheiat prin ”acordul părților”.

Captura foto de mai sus arată că lucrurile nu stau chiar așa…

Până la urmă, decizia instanței a rămas definitivă, iar conturile clubului au fost blocate, pentru a se pune în executare sentința.

Baschet.ro explică de ce clubul refuză să pună în aplicare o sentință definitivă și irevocabilă…

Aflată la final de an calendaristic, cu bugetul la limită, CSM Satu Mare ar rămâne cu datorii la actualii sportivi dacă i-ar achita datoria lui Jose Araujo. Prin urmare, Clubul Sportiv Municipal refuză să achite banii către tehnicianul portughez”, se susține pe baschet.ro.

Toate acestea dovedesc faptul că interpelarea lui Ciprian Crăciun era justificată. Fogel și ai lui trebuie să lămurească ce se întâmplă cu bugetul de la club și de ce au mințit, când au susținut că Araujo și-a dat ”acordul”, pentru a fi concediat.

Problemele financiare de acest tip par că vor continua – litigiul cu antrenorul portughez nefiind singurul pe rolul instanțelor de judecată.

Mai multe puteți citi aici…

Nașul lui Finu’ Kereskenyi are multe de lămurit! Ciprian Crăciun: La CSM Satu Mare, situația este foarte complexă, trebuie lămurit cum cheltuiește Nașul Fogel banii!

Și aici…

Conducerea CSM a dat un comunicat ”turmentat”, care se vrea a fi o replică agresivă la interpelarea lui Ciprian Crăciun: ”Cristian (?!?) Crăciun să ne felicite pentru managementul eficient!”

 

Recommended For You

About the Author: Redactia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *