Tricolorul României, în Times Square New York și pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe Unite

0

Cea mai cunoscută piață din lume, Times Square din New York, Statele Unite, a afișat tricolorul românesc cu ocazia Zilei Naționale a României.

Steagul României a fost afișat pe ecranul de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerală Aqua Carpatica. Primele imagini cu tricolorul țării noastre afiașt în Times Square au fost publicate pe pagina de Facebook a agenției de publicitate care a realizat proiectul special, TPS ENGAGE.

Pe pagina brandului de apă minerală și plată a apărut și o scurtă înregistrare video cu imaginile afișate pe clădirile emblematice din centrul orașului New York.

”România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională|

Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni!

La mulți ani, România, Patria Apelor Minerale! 💙💛❤️”. 

Nu e singura surpriză de peste ocean. Președintele Statelor unite, Donald Trump, a felicitat de asemenea România, pentru Ziua Națională.

”Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce priveşte partajarea responsabilităţilor şi securitatea transatlantică şi ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani”, conform textului mesajului publicat duminică de Administraţia Prezidenţială de la Bucureşti.

În acelaşi mesaj, Trump îşi exprimă ”aprecierea pentru devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democraţiei, statului de drept şi economiei de piaţă libere”.

În numele poporului american, liderul de la Casa Albă îl felicită pe Klaus Iohannis şi poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie.

Tricolorul României a putut fi admirat și pe cea mai înaltă clădire din lume: Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe Unite, a fost iluminată duminică seara la ora locală 20:00 în culorile steagului României cu ocazia Zilei Naţionale. Clădirea-turn, Burj Khalifa, are o înălţime de 828 de metri.

Consulul general al României la Dubai, Nicoleta Teodorovici, a postat pe pagina oficială de Facebook a consulatului un mesaj de felicitare şi fotografii care au surprins momentul festiv.

”La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor Românilor! Steagul României pe cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa, DUBAI! Românii din Emiratele Arabe Unite vă salută! Un vis împlinit! Vă mulţumesc dragi români pentru participarea la acest moment special! Cu aleasă consideraţie, Nicoleta Teodorovici, consul general”.

Momentul a fost pregătit încă din luna august pentru a sărbători Ziua Naţională a României şi a celebra 30 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Emiratele Arabe Unite.

Și din Albania a fost transmis un mesaj frumos, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

|România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională|

| AQUA Carpatica a urat "La mulți ani!" României din Times Square, NY |Drapelul național, munții Carpați și o urare în limba română au putut fi văzute de toți cei ce au trecut prin Times Square, de 1 Decembrie. Mulțumim României și românilor de pretutindeni!România, Patria Apelor Minerale! 💙💛❤️#AQUACARPATICA #dinRomâniaPatriaApelorMinerale

Publicată de AQUA Carpatica pe Duminică, 1 decembrie 2019

Video: Facebook/Aqua Carpatica

Tricolorul 🇷🇴 a fost afișat în această seară pe Burj Khalifa.Felicitări Consulatului General al Romaniei la Dubai și la mulți ani tuturor.Fotografii de la Burj Khalifa și Times Square (New York): https://facebook.com/BoardingPass.ro/posts/2878653858813564🎥: Florin Ungureanu

Publicată de BoardingPass pe Duminică, 1 decembrie 2019

Video: Facebook/Boarding Pass

Foto:Facebook/George Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.