Iarna își intră în drepturi la Satu Mare. Utilajele sunt pregătite și echipate cu sisteme GPS în mai multe zone ale județului

0

În județul  Satu Mare ninge de azi noapte. Ninge în continuare în municipiul Satu Mare, dar și în mai multe localități din județ deși, deocamdată, zăpada se transformă în apă, iar teoretic zăpada nu ar trebui să fie un pericol. Cu toate astea, măsurile de siguranță necesare trebuie luate, așa că, după primăria municipiului Satu Mare și Consiliul Județean anunță că utilajele de deszăpezire sunt deja pe drumuri și acționează cu material antiderapant.

”Județul Satu Mare este pregătit pentru iarnă! Zăpada nu va cauza probleme în județ, utilajele companiilor sunt deja pe drumuri și acționează cu material antiderapant. Toate vehiculele celor 3 companii angajate în această acțiune sunt echipate cu sisteme GPS care ne permit să urmărim lucrările în timp real. Peste 2.000 de tone de material antiderapant au fost pregătite pentru a menține drumurile județene curate.

Județul Satu Mare este împărțit în 4 unități teritoriale: Lotul I: zona Carei-Tășnad; Lotul II: zona Supur; Lotul III: zona Satu Mare; Lotul IV: zona Oaș”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.