Inițiativă. O sătmăreancă îndeamnă oamenii să pună mână de la mână pentru a construi o casă familiei din Vetiș

0

O sătmăreană îndeamnă câți mai mulți locuitori ai județului Satu Mare să pună mână de la mână și să ajute tatăl cu cei trei copii orfani de mamă, din Vetiș, cu o locuință.

Locuința celor patru stă să cadă pe ei, iar condițiile în care trăiesc sunt inumane. O mulțime de sătmăreni s-au mobilizat și au sărit în ajutorul celor trei copii crescuți doar de tată, după mediatizarea cazului, acum însă, mai mulți locuitori ai Sătmarului vor să le construiască și o locuință, din donații, și doresc ca și alții să li se alăture pentru a contribui cu cât poate fiecare, pentru a ajuta familia din Vetiș.

În urma donațiilor, cei trei copilași, alături de tatăl lor, care lucrează cu ziua prin comună pentru a-i întreține, au primit mai multe donații, dar care stau în condiții improprii la fel ca ei.

Până la finalizarea acestei locuințe, inițiatoarea spune că cei patru au nevoie de o chirie sau un adăpost în Vetiș, deoarece 2 dintre copii merg la școală, iar cel mai mic la grădiniță, în localitate, iar dacă fiecare ar ajuta cu cât poate, familia să se poată muta în condiții decente până la terminarea casei celei noi.

”Au mare nevoie de un cămin și cred cu tărie că împreună putem strânge o sumă de bani să le construim o căsuță. La Ben Kafe și Fresh Life găsiți urne pentru donații pentru acești copii. Dorim sa promovăm în această perioadă acest caz umanitar și la radio și din donațiile care se vor strânge în viitorul apropiat cred că împreună putem construi aceasta casă. Am vorbit și vorbim în continuare cu lumea”, a declarat Crina Blaga, inițiatoarea.

Pentru cei care doresc să contribuie la construirea unei locuințe pentru micuții din Vetiș și tatăl lor, persoană de contact: Crina Blaga 0740312993.

Donații pentru ridicarea unei locuințe se pot face și la Ben Kafe și Fresh Life.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.