Turț, una dintre cele mai frumoase și mai dezvoltate comune, a îmbrăcat centrul în mii de luminițe

0

Comuna Turț, una dintre cele mai frumoase comune și mai dezvoltate comune din județul Satu Mare, un mic orășel nedeclarat, a fost decorată anul acesta cu mii de luminițe.

Primăria a pregătit o surpriză locuitorilor comunei și pentru cei care se vor întoarce acasă de sărbători, și a decorat centrul localității special pentru sărbătorile de Crăciun.

Ciuperca în care au loc mai multe evenimente artistice a fost complet îmbrăcată în lumini, iar în fața ei, oșenii din Turț și din Gherța Mare se pot bucura și un tunel de lumini, după modelul celui din Parcul Central din Satu Mare sau din alte orașe.

Anul aceste, locuitorii comunei au parte de sărbători mai luminate, la propriu, ca niciodată, iar seara trecută, Centrul Turistic Turț a vrut să împărtășească cu toată lumea, postând pe Facebook câteva fotografii cu centrul Turțului și cât de frumos este pregătit de sărbătoare.

Cei mai bucuroși de miile de luminițe care dau viață localității sunt copiii, dar și tinerii, care au acum propriul tunel de lumini în care să-și facă poze, dar și adulții care le admiră de la distanță sau în trecere.

Cert este că anul acesta, localitatea Turț poate concura și cu orașe precum Negrești Oaș, Carei, Ardud sau Tășnad la capitolul decorații de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.