Așa arată adăpostul persoanelor fără locuințe pus la dispoziție de primăria Carei

0

Buletin de Carei a încărcat pe pagina de Facebook câteva fotografii cu adăpostul oferit de Primăria Carei oamenilor străzii. Imaginile sunt greu de privit, judecând după condițiile din ”adăpost”.

Potrivit aceleași surse, ”adăpostul” este un fost garaj din curtea Bibliotecii Municipale, iar imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere căci vorbesc de la sine.

Dacă un astfel de adăpost ar trebui să aibă condiții decente pentru cei mai puțin norocoși, în special pe timp de iarnă,  căci există cazuri de oameni care au murit din cauza frigului în județul Satu Mare, imaginile din interior arată exact contrariul.

”Aici cazează Primăria Carei oamenii fără adăpost. Un fost garaj din curtea Bibliotecii Municipale a fost compartimentat în 4 camere…dacă se pot numi camere aceste spații cu beton pe jos, fără sursă de apă și cu tavanul degradat. Gunoaie acoperite de omăt pentru că nu există niciun tomberon, apa e în mijlocul curții. Adăpostul de noapte a fost botezat de Primărie ,,locuințe de necesitate,,. Așa au întâmpinat locatarii prima dintre sărbătorile de iarnă, Moș Nicolae. Vedeți în imagini ligheanul în care sunt nevoiți să se spele precum și sursa de apă”, a scris Buletin de Carei, alături de următoarele fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.