A murit solista Roxette, Marie Fredriksson

0

Cântăreața Marie Fredriksson, solista Roxette, celebră pentru hituri precum „It Must Have Been Love”, a murit luni, la vârsta de 61 de ani.

Solista Roxette, Marie Fredriksson, a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier în anul 2002, iar, de-a lungul timpului, a fost supusă unor intervenții chirurgicale și mai multor sesiuni de chimioterapie. În 2005, artista declara că este sănătoasă și nu se mai află sub tratament.

Trupa Roxette a susținut trei concerte în România, ultimul fiind în 2015.

Trupa s-a reunit și a reînceput să susțină concerte live din 2009, însă, în februarie 2016 a concertat pentru ultima dată, deoarece Marie a fost sfătuită de medici să renunțe la efort.

În iunie 2016, grupul muzical și-a lansat cel de-al zecelea album, „Good Karma”.

Trupa s-a format la începutul anilor ’80 și a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop. Piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride” şi „Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii.

Duoul suedez a reuşit să domine clasamentele muzicale în anii ’90, dar şi mult după, înregistrând, de-a lungul timpului, vânzări de peste 75 de milioane de discuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.