Sute de cadouri, de la copii pentru copii. O fundație are grijă ca mai mulți micuți din satele județului Satu Mare să nu rămână fără cadouri

0

Fundația Hans Lindner a avut grijă zilele acestea ca mai mulți copii ai satelor din județ să nu rămână fără cadouri în acest an, de Crăciun. Elevii școlilor din orașele germane Arnstorf si Reischach au pregătit mai multe cadouri pentru copiii județului nostru, sperând ca lumina să ajungă în casele și sufletele copiilor de la sate.

În data de 5 și 6 decembrie, fundația a asigurat transportul celor 600 de cadouri din Germania, a vizitat școli și grădinițe, ajungând la copiii și elevii din satele: Andrid, Dindești, Irina, Santău, Chereușa, Sudurău, Ghirișa si Rătești.
Colindele, bucuria si emoția inocentă cu care au fost primiți membrii fundației și felul în care au primit copiii darurile, i-au încurajat e aceștia și le-au dat speranța că drumurile între oameni încă există, că venirea Pruncului Isus pe Lume se va face cunoscută și în acest an, spun ei.

Fundația Hans Lindner organizează an de an acțiunea de Crăciun, încă din anul 2004, atunci când, pentru prima dată, elevii școlilor din orașele germane Arnstorf si Reischach au pregătit copiilor din județul Satu Mare cadouri de Crăciun.

Elevii școlilor din Germania precum si Fundatia Hans Lindner speră ca împreună cu darurile oferite au reușit să aducă lumina și spiritul Crăciunului în sufletele uneori prea încercate ale copiilor din aceste județe.

De asemenea, reprezentații fundaței Hans Lindner mulțumesc directorilor și profesorilor pentru ajutorul oferit în organizare și pentru devotamentul cu care își practică meseria.

”Lăsați Craciunul să vină….Sărbători fericite!”, urează fundația Hans Lindner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.