A fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Ce loc ocupă târgul din Cluj-Napoca, nominalizat anul acesta

0

Organizaţia European Best Destinations (EBD) a anunțat care este cel mai frumos târg de Crăciun din Europa anul acesta.

În top 20 este inclus și Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, pe locul 8 din 20 de târguri. Cel mai frumos din Europa, însă, anul acesta a fost votat Târgul de Crăciun din Budapesta. Cu 289,714 voturi din 116 ţări, potrivit Forbes.

Târgul din Budapesta este descris ca „Situat în inima Budapestei, în Piaţa Sf. Ştefan, acest târg de Crăciun atrage vizitatori din întreaga lume, care experimentează un moment de magie pură într-o atmosferă deosebit de plăcută. Este un târg care îmbină tradiţionalul cu modernul, autentic şi uimitor, oferind toate ingredientele pentru ca oamenii să se să se simtă minunat“.

Despre „Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, cei care au realizat topul spun că ”Este cel mai frumos din România, iar în ultimii ani turiştii l-au plasat mereu în topul preferatelor din Europa. Ce descrie cel mai bine spiritul acestui târg? Celebrarea ideei de familie. Este un loc prietenos şi distractiv pentru întreaga familie. Intri într-o lume feerică amplasată într-un loc foarte frumos şi păzit de maiestuoasa biserică Sf. Mihail. Căsuţele de un alb imaculat îţi încântă privirea şi găzduiesc cele mai uimitoare produse. Gheaţa scânteietoare a patinoarului vă îmbie la o tură în jurul statuii impozante a lui Matei Corvin. În fiecare seară se cântă colinde care îţi oferă o doză din spiritul Crăciunului“.

  1. Budapesta

2.Viena


3. Gdansk (Polonia)

4. Belgia

5. Montbeliard (Franţa)

6. Basel (Elveţia)

7. Metz (Franţa)

8. Cluj-Napoca, România

9. Valkenburg (Olanda), 10. Novi Sad (Serbia), Trier (Germania), 12. Prague (Cehia), 13. Govone (Italia), 14. Winchester (U.K.), 15. Amiens (Franţa), 16. Rothenburg (Germania), 17. Cologne (Germania), 18. Leipzig (Germania) 19. Bratislava (Slovacia), 20. Bath (U.K.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.