Prefectul Darius Filip a fost eliberat din funcție de către premierul Ludovic Orban

0

Premierul României, Ludovic Orban a făcut mai multe declarații în ședința de guvern susținută ieri, 10 decembrie, la Palatul Victoria, printre care și înlocuirea prefecților județelor din România.

Reprezentanții Guvernului în teritoriu vor fi înlocuiți ”curând” a afirmat Ludovic Orban, iar astăzi, Darius Filip, prefectul județului Satu Mare a fost și el înlocuit.

”Aici, domnule ministru, sunteți pregătit să facem marea schimbare” a spus premierul Orban, ieri, în ședința de guvern.

Primul semnal s-a dat de 1 Decembrie, atunci când cel care a transmis mesajul premierului României de Ziua Națională, a fost subprefectul județului, Altffater Tamaș.

Printre proiectele de hotărâre de pe masa guvernului s-a aflat și ”proiectul de hotărâre privind eliberări și numiri de prefecți, în ședința de ieri, iar astăzi, prefectul Darius Filip a aflat că a fost eliberat din funcție cel mai probabil ieri, iar astăzi și-a luat rămas bun de la funcția în fruntea căreia s-a aflat timp de mai bine de doi ani și jumătate.

”Astăzi se încheie o etapă din cariera mea profesională. A fost o onoare să ocup funcția de prefect al județului Satu Mare timp de mai bine de doi ani și jumătate. Mulțumesc pentru colaborare colegilor din Instituția Prefectului, șefilor de instituții din județ, primarilor, mass-mediei sătmărene și tuturor celor cu care în toată această perioadă am interacționat profesional. Totodată mulțumesc tuturor sătmărenilor care în această perioadă au avut încredere să calce pragul Instituției Prefectului pentru a găsi soluții la problemele lor”, a scris, de astăzi, fostul prefect, Darius Filip.

Deocamdată nu se știe cine va lua locul fostul prefect Darius Filip deși, în presa locală se vehiculează diferite nume, mai mult sau mai puțin cunoscute. Premierul Ludovic Orban va trebui să numească un nou prefect cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.