Primăria condusă de Emil Boc a investit 38 de milioane în transportul în comun și nu se oprește aici

0

La Cluj-Napoca se pune încă o dată accent pe nevoile cetățenilor, iar Primăria Cluj-Napoca, în frunte cu primarul Boc, investesc în transportul în comun din municipiu.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a recepționat recent 13 troleibuze Solaris, care au fost date în concesiune Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Cele 13 troleibuze sunt în valoare de 38 de milioane de lei și au fost recepționate pe 9 decembrie. Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prin care se propunea darea acestor mijloace de transport în comun în concesiune Companiei de Transport Public Cluj-Napoca. CTP trebuie să plătească o taxă anuală pentru utilizarea troleibuzelor. Este vorba despre 11.443 de lei pe an.

Troleibuzele au fost achiziționate în baza unui program de înnoire a flotei de transport în comun a orașului. Primăria a încheiat în acest sens, în urma unei licitații, un contract cu Solaris Bus&Coach pentru furnizarea a 50 de astfel de troleibuze. Contractul este în valoare de 123 de milioane, iar un troleibuz costă 2,4 milioane de lei, fără taxe pe valoare a adăugată. Sunt vehicule cu 140 de locuri, din care 36 pe scaune, cu dotări moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.