Ardud. Zeci de locuințe destinate tinerilor prin programul ANL. În primăvara anului viitor se va construi primul bloc cu 30 de apartamente

0

Primăria Ardud a mai semnat un contract de finanțare. De această dată este vorba despre 30 de locuințe destinate tinerilor. Contractul de predare a amplasamentului în baza finanțării a fost semnat astăzi, 12 decembrie, de către primarului localității Ardud, Ovidiu Duma și directorul ANL București, Cosmin Țurcanu.

”Unul dintre cele două proiecte pe care le promovăm cu ANL, primul proiect, care a fost aprobat și este disponibil este cel cu locuințele ANL, iar acum noi acum am intrat la finanțare, cu finanțare de la ANL. Primul bloc, din prima etapă, pentru că suntem cuprinși cu două blocuri a câte 30 de apartamente, vor fi 60 total. Două blocuri cu parter, 3 etaje și mansardă”, a declarat primarul Ardud, Ovidiu Duma.

Primarul Ovidiu Duma a povestit că deocamdată a fost inclus la finanțare primul bloc, cel din prima etapă.

”Asta pentru ANL realizează investițiile astea din prin credit de la Banca Europeană, la care ei acum vreo două luni au depus lista în care eram și noi cuprinși cu acesta. S-a aprobat de către Banca Europeană, 20 % e cofinanțare de la statul român și prin fondurile astea ANL-ul execută lucrările acestea”, a transmis edilul

Ieri și astăzi, la Primăria Ardud s-a semnat contractul cu ANL în vederea predării amplasamentului și a terenului pentru a se construi, în primă fază 1 bloc a câte 30 de apartamente, urmând ca ulterior să mai fie construit unul cu același număr de locuințe, pe strada Florilor din Ardud. În total vor fi 2 blocuri de câte 30 de apartamente.

”Mai sunt câteva formalități de făcut, inclusiv de finalizat proiectul pentru bloc, apoi o avizare în comisia tehnică a ANL-ului și în final ordinul de începere a lucrărilor. Dânșii estimează prin martie – aprilie.”, a conchis primarul Duma.

Primul bloc P + 3 +M va cuprinde 30 de apartamente și este destinat tinerilor care au până în vârsta de 35 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.