Ce se mai aude despre Autostrada Nordului (Petea – Satu Mare – Baia Mare – Bistrița – Suceava)

0

Mult așteptata și intens discutata Autostradă a Nordului, care va lega Satu Mare de Suceava va fi realizată etapizat, potrivit newsbucovina.ro.

Potrivit presei locale, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, după discuții cu noul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, că Autostrada Nordului, Suceava-Dej-Satu Mare, va fi realizată etapizat, începând cu șoselele ocolitoare de pe traseu.

Din declarații se înțelege că lucrările la Autostrada Nordului vor începe cât de curând.

În cadrul şedinţei de marţi a fost prezentată etapizarea proiectului şi tratarea în primă fază a centurilor ocolitoare de pe traseu, respectiv cele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

„Acum se discută despre transferarea unor bani de la Programul Operaţional Infrastructură Mare la Programul Operaţional Regional, pentru ca aceste centuri să fie eligibile. În perioada imediat următoare vor veni specialişti din cadrul CNAIR pentru a discuta la concret realizarea centurilor”, a spus Gheorghe Flutur, potrivit sursei citate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.