Emil Boc: La Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație

0

La Cluj a avut loc Gala de excelență „10 pentru Cluj”, festivitate de premierea elevilor clujeni cu rezultate deosebite în anul școlar 2018-2019.

Am participat astăzi la Gala de excelență „10 pentru Cluj”, eveniment care, de 11 ani, recompensează performanțele deosebite obținute de preșcolarii și elevii clujeni.

Pentru Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, investițiile în educație, în școli, sprijinul pentru elevi și părinți continuă să fie priorități-cheie. Astfel, la Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație: infrastructură educațională, burse școlare, transport gratuit, echipamente educaționale moderne sau autobuze școlare pentru transportul elevilor.

De exemplu, pentru asigurarea infrastructurii educaționale moderne, Primăria a investit peste 1,5 milioane de euro pentru dotarea școlilor clujene cu calculatoare, cu fibră optică, cu table inteligente, cu tot ce înseamnă metode moderne de predare.

”Dragi elevi, stimați profesori și părinți, vă felicit pentru efortul depus pentru a obține aceste rezultate excepționale, vă mulțumesc pentru exemplul pe care îl oferiți tuturor și vă urez succes în continuare!
Vă asigur că Primăria Municipiului Cluj-Napoca va continua să susțină performanța – în orice formă a ei – și să investească în educația copiilor și a tinerilor.

Le mulțumesc, de asemenea, partenerilor noștri instituționali și sponsorilor pentru implicarea lor și pentru sprijinul oferit an de an la realizarea acestui eveniment cu semnificație specială pentru comunitatea clujeană!
Felicitări tuturor premianților și tuturor participanților!! Mult succes în continuare!”, a transmis edilul Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.