Ministerul Sănătății a alocat 2 milioane de lei pentru achiziționarea a patru aparate medicale performante pentru Spitalul Municipal din Carei

0

Ministerul Sănătății, condus de ministrul Victor Costache, a alocat 2 milioane de lei pentru achiziționarea mai multor aparate medicale de ultimă generație pentru Spitalul Municipal din Carei.

Astfel, patru noi aparate medicale performante au ajuns recent în dotarea Spitalului Municipal Carei. Este vorba despre un aparate de ventilație, o trusă laparoscopică, o stație de sterilizare și un aparat Roentgen digital cu fluoroscopie.

Aparatura a fost achiziționată printr-o alocare de 2 milioane lei din partea Ministerului Sănătății, la care s-a adăugat o cofinanțare de 10% din partea administrației locale careiene.

Dotări moderne la Spitalul Municipal Carei

Patru noi aparate medicale performante au ajuns recent în dotarea Spitalului Municipal Carei: un aparate de ventilație, o trusă laparoscopică, o stație de sterilizare și un aparat Roentgen digital cu fluoroscopie. Aparatura a fost achiziționată printr-o alocare de 2 milioane lei din partea Ministerului Sănătății, la care s-a adăugat o cofinanțare de 10% din partea administrației locale careiene.

Publicată de Primăria Carei pe Luni, 9 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.