Oficial. Radu Bud este noul prefect al județului Satu Mare!

0

Oficial, Radu Bud, este noul prefect al județului Satu Mare. La două zile după ce Guvernul condus de Ludovic Orban a demis 28 de prefecți și câțiva subprefecți, Satu Mare are în mod oficial prefect nou. Favorit încă de la început, Radu Bud a fost numit prefect al județului Satu Mare pentru a treia oară.

În ședința de guvern de astăzi, de la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a numit și restul prefecților liberali care îi vor înlocui pe cei din PSD.

Radu Bud a mai fost prefect al județului Satu Mare în perioada 2005-2009 și din 18 februarie 2016, până în luna martie a anului 2017, când Darius Filip (PSD) a preluat ștafeta. Darius Filip a preluat funcția de prefect al județului Satu Mare în luna martie a anului 2017. Ieri, fostul prefect a anunțat public că și-a încheiat activitatea ca Reprezentat la Guvernului în Teritoriu, iar acum îi va da ștafeta lui Radu Bud, de la care a preluat-o în urmă cu doi ani și jumătate.

Despre noul (sau vechiul) Prefect, Radu Bud, se cunoaște că este membru al Corpului Înalţilor Funcţionari Publici și are deja experiență în calitate de prefect al județului Satu Mare. După ce a fost prefect în perioada 2005-2009, Radu Bud a mai fost prefect timp de un an, în Guvernul Cioloș. Pe atunci, liberalul Bud preluase mandatul de la Eugeniu Avram, susținut de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.