Recursul compensatoriu face noi victime. Autorul dublei crime din Bârsău este recidivist și a fost reținut

0

Autorul dublei crime din Bârsău de Sus, județul Satu Mare, este un recidivist periculos și a fost reținut în cursul zilei de ieri.. Marin P. este „beneficiarul” recursului compensatoriu, legea controversată adoptată de Guvernul PSD și a mărturisit cele două crime.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, are antecedente penale. Individul a fost eliberat din penitenciar anul trecut, în 2018, după ce a fost la un pas să-și omoare soția, în urma unei bătăi crunte pe care i-a aplicat-o acesteia. El a fost condamnat în 2015 la șase ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar în primăvara anului 2018 a ieșit din închisoare în baza recursului compensatoriu.

Câinele Teba a fost cel care a descoperit autorul odioasei crime de la Bârsău de Sus și i-a ajutat pe oamenii legi să-l captureze pe bărbatul cu antecedente penale.

Motivul pentru care recidivistul a ales să le execute pe cele două femei sunt banii. Bărbatul era la curent cu faptul că femeia în casa căreia a intrat şi la care se afla în vizită o vecină avea un fiu plecat în Franţa și nu ducea lipsă de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.