Doi miri și-au donat darul de nuntă unei familii nevoiașe cu patru copii. ”Noi avem destul”

0

Unul dintre cele mai frumoase gesturi de omenie a avut loc în această perioadă a anului. Doi tineri și-au donat darul de nuntă unei familii defavorizate cu patru copii. Toți banii oferiți de invitați în ziua nunții lor au fost folosiți pentru a ridica unei familii nevoiașe un acoperiș deasupra capului.

Copiii locuiau în anexa unui grajd, lângă vitele pe care le îngrijeau părinţii lor. Familia cu cei patru copii locuieşte în localitatea Sâmbăta de Sus. Raul, fiul cel mare, obişnuia să mai doarmă într-un foişor al mănăstirii din localitate.

Aşa a ajuns să o cunoască pe Nicoleta Bogoş, reprezentanta Asociaţiei „Licuricii Fericiţi” din municipiul Câmpulung Moldovenesc al judeţulului Suceava. Asociaţia are o activitate impresionantă. Voluntarii, nu numai că strâng bani pentru familiile nevoiaşe, în ultimii doi au au renovat mai multe saloane ale spitalului din oraşul de la poalele Rarăului.

În ziua în care s-a întâlnit cu unul dintre membrii asociației, care este psiholog şi învăţătoare, băiatul cel mare era înfometat. Cei doi au intrat în vorbă, i-a povestit femeii că are opt ani, mezinul familiei are doar câteva luni și locuiește în anexa unui grajd, alături de familia sa.

Femeia s-a mobilizat şi a început să strângă fonduri pentru a le construi o casă familiei. Mai departe, asociația a postat pe Facebook povestea micuților. La scurt timp, a fost contactată de cei doi miri care i-au spus că ar vrea să doneze Asociaţiei darul de nuntă pentru construcţia casei.

Nu s-au cunoscut niciodată în schimb, au fost extrem de generoși cu familia nevoiașă. În total, cei doi tineri au donat 35.000 de lei, iar casa este aproape gata. Tot ce se știe despre cei doi miri e că sunt din Popești-Leordeni și că „ei au destul”.

Construcţia a fost ridicată pe o suprafaţă de teren obţinută de la Primărie.

Sursă: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.