Președintele SUA, Donald Trump, a trimis o placă din bronz la împlinirea a 30 de la Revoluţie, la Timișoara

0

Președintele Statelor Unite, Donald Trump a trimis o placă din bronz în memoria eroilor Revoluției , prin noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București. Acesta va ajunge la Timișoara, la finalul acestei săptămâni, pentru a dezveli placa din bronz, trimisa chiar de președintele Donald Trump, potrivit opiniatimisoarei.ro

”Primim de la Casa Alba un cadou, o placa de bronz care va fi montata pe cladirea viitorului sediu al Muzeului National al Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Placa este donata de însuși președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Placa trimisă de Donald Trump va avea următorul mesaj: ”Aceasta placă este dedicată în memoria eternă a eroilor din Timișoara și martirilor care au pierit în urma cu treizeci de ani, luptând pentru libertate, democrație și drepturile omului, în Decembrie 1989.
Domnul să-i binecuvânteze pe aceștia și pe poporul roman”

Donald J. Trump”

Vineri, 20 decembrie, noul ambasador al Statelor Unite în România, Adrian Zuckerman se va afla la Timișoara pentru a dezveli placa trimisă de Donald Trump.

Sursă foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.