Oradea, un oraș care se dezvoltă pe zi ce trece. Investiție de 15, 3 milioane de lei într-o parcare multietajată cu 336 de locuri

0

O parcarea multietajată urmează a fi construită în incinta bazei sportive Voința, pe str. Academiei – George Barițiu din Oradea. Termenul de execuție este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Sunt prevăzute 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.712 mp, în timp ce suprafața utilă totală ajunge la 7.733,75 mp.

„Odată cu realizarea acestei investiții ne dorim să îmbunătățim problema locurilor de parcare din zona centrală a Oradiei. Mai exact, vrem să eliberăm măcar în parte carosabilul de mașini și să redăm trotuarul pietonilor”, precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea, instituție care finanțează construcția parcării.

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.