Adrian Cozma, la 30 de ani de la răsturnarea dictaturii comuniste: ”Ne vom aminti mereu de eroii din 1989… Ne-au dat o țară liberă”

0

Prezent la manifestările ocazionate de comemorarea, la Satu Mare, a eroilor Revoluției din 1989, consilierul județean Adrian Cozma a expus, pe contul personal de social media, câteva gânduri, ce exprimă semnificația pe care o au pentru sine evenimentele de acum 30 de ani, evenimente care au însemnat sacrificiu al unor eroi, ce și-au dorit pentru noi, generațiile actuale, o țară liberă, un viitor mai bun!

 

”Cei care și-au dat viața pentru libertatea noastră la Revoluție din 1989 rămân vii în inima noastră și în conștiința tuturor românilor. Ne vom aminti mereu de ei pentru curajul, demnitatea şi patriotismul care i-a călăuzit şi pentru că ne-au dat o ţară liberă. Cinstirea lor o facem prin faptele bune şi prin implicarea noastră pentru un viitor mai bun pentru generaţiile care vin”, susține liberalul Adrian Cozma pe contul personal de Facebook, în această zi sfântă, de 22 decembrie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.