Șeful CJ, Patki Csaba speră ca în ianuarie Instanța să decidă ce va face constructorul Tehnic Asist: pleacă sau rămâne pe DJ 193

0

Ultima ședință din anul 2019 a avut loc astăzi la Consiliul Județean Satu Mare. Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a făcut câteva precizări legate de drumul DJ 193.

”La ora actuală avem sentința care obligă fostul executant să execute lucrările. Următorul termen este în 21 ianuarie. Ar fi foarte bine să se finalizeze (…) între timp avem raportul de expertiză făcută, adică suntem atenți să dăm drumul la o nouă licitație, în cazul în care instanța constată că nu sunt capabili să-și finalizeze lucrările. Eu sper ca în ianuarie să se tranșeze, ori să fie pentru ei sentința definitivă și irevocabilă și să se apuce de lucru, ori să putem noi noi licita lucrare. În martie, aprilie să avem un executant capabil să execute lucrarea” a transmis șeful CJ, Pataki Csaba.

De asemenea pe ordinea de zi s-a aflat și Proiectul de Hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții privind modernizarea drumului județean DJ 195 Ardud – Viile Satu Mare – Tătărăști – Necopoi – Cărășeu, tronson II Viile Satu Mare – Tătărăști, km 5+750 – km 9+935, județul Satu Mare.

”Drumul este practic gata, numai partea administrativă trebuie făcută, ca să putem face într-adevăr recepția la terminarea lucrărilor. Este un tronson foarte important, este o cale de ieșire pentru toată zona Codrului. De la Tătărăști se poate ieși pe asfalt la Viile Satu Mare. Și ceea ce știu, nu prea sunt kilometri în plus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.