Drapelul României, dat jos de pe Palatul Administrativ. Adrian Ștef: Pataki a dat ordin ca drapelul sa fie dat jos! L-a deranjat ingrozitor! Cred ca doar atat a suportat sa vada tricolorul arborat!

0

Fostul președinte la Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef (ALDE) afirmă pe pagina sa de Facebook că drapelul României, care a fost urcat pe Palatul Administrativ Satu Mare înainte de 1 Decembrie, ca în fiecare an, este dat jos de pe clădire pentru că l-ar deranja foarte tare pe actualul președinte al CJ, Pataki Csaba (UDMR).

Inițial, acesta a postat cu puțin timp în urmă următorul mesaj:

”Drapelul de pe Palatul Administrativ iar batjocorit!!!

“Guvernarea locala esuata” de la conducerea Judetului Satu Mare nu este in stare sa ancoreze corect nici macar drapelul tricolor.La ce bun sa ne asteptam din partea lor?Doamne ajuta ca anul 2020 sa ne aduca un cadou frumos, sa scapam de ei definitiv!”

Câteva minute mai târziu, Ștef a revenit cu un Update și a afirmat că motivul pentru care drapelul este dat jos de pe Palatul Administrativ, în care se găzduiesc ședințele Consiliului Județean, este deranjul șefului CJ, Pataki Csaba fața de tricolorul României.

”Update 10:10 Drapelul este dat jos de pe cladirea Palatului administrativ! Din surse din interiorul Consiliului Judetean am aflat ca defapt Update 10:10 Drapelul este dat jos de pe cladirea Palatului administrativ!Din surse din interiorul Consiliului Judetean am aflat ca defapt domnul Pataki a dat ordin ca drapelul sa fie dat jos!L-a deranjat ingrozitor!Cred ca doar atat a suportat sa vada tricolorul arborat!
O stiti pe aia:
O stiti pe aia: “Ordin de la imparatie jos cu steagul Romaniei!” , a scris Adrian Ștef, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.