Tomi, băiețelul diagnosticat cu leucemie, răspunde pozitiv tratamentului și transmite un mesaj celor care s-au mobilizat pentru a-i salva viața

0

Tomi, băiețelul plt. maj. sătmărean, Iosif Barna, diagnosticat cu leucemie în luna august a acestui transmite că sprijinul acordat de către sătmăreni și nu numai, i-a adus o nouă șansă la viața. Băiatul de 10 ani răspunde pozitiv la tratamentul care i se aplică într-un spital din Ungaria, unde se află internat. Cu această ocazie, Tomi transmite mulțumiri și salutări tuturor celor care s-au mobilizat pentru a-i salva viața.

”Tomi, băiețelul colegului nostru, care a fost diagnosticat cu leucemie în luna august a acestui an și, pentru care o comunitate întreagă s-a mobilizat, transmite tuturor calde salutări și mulțumiri.
El se află internat în spital, dar răspunde pozitiv tratamentului și consideră că a primit cel mai frumos cadou: sprijinul primit i-a adus o a doua șansă la viață.
Ne-a trimis un calendar realizat cu noii săi prieteni, cei care se află în aceeași clinică și ne roagă să vă transmitem cele mai bune gânduri și să vă bucurați de sărbători frumoase”, au scris pompierii de la ISU Someș Satu Mare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.