Revelion 2020: Oferte și locuri disponibile pentru petrecerea de Revelion, la restaurante din județul Satu Mare

0

Dacă nu v-ați decis încă ce veți face la trecerea dintre ani, petrecerea la un restaurant fie din municipiu, fie din afara lui, poate fi o opțiune simplă și la îndemână. Iar dacă credeți că nu mai aveți șansa să prindeți vreun loc liber, vă înșelați. Câteva restaurante din Satu Mare încă mai au locuri disponibile pentru nehotărâți.

Dacă restaurantul The Dome nu organizează petrecere de revelion, la fel și restaurante precum Pas în Doi, Vila Class sau Loren s, iar K10, restaurantul Veneția sunt deja rezervate în totalitate, mai sunt și restaurante unde se găsesc  locuri disponibile pentru cei care nu vor să stea acasă, dar nici să plece prea departe.

Spre exemplu, restaurantul Poesis încă are o mulțime de locuri libere. La Poesis, petrecerea începe la ora 20:00, iar aperitivul este tip bufet suedez, cu felul 1 și felul 2. Restaurantul pune la dispoziție un bar deschis, cu băutura inclusă în meniu.
La capitolul distracție, un DJ va fi cel care va anima atmosfera la trecerea dintre ani.
Meniul costă în total 220 de lei.

Dacă ieșim din municipiul Satu Mare, la Valea Măriei spre exemplu, sunt de asemenea locuri disponibile pentru petrecere dintre ani. Restaurantul pune la dispoziție restaurantul hotelului care are o capacitate de până la 300 de persoane și sala de evenimente, dacă numărul persoanelor care rezervă depășește 300 de persoane. Sala de evenimente are o capacitate de 1200 de locuri. În funcție de numărul de persoane care își fac rezervare în aceste zile, una dintre cele două săli va găzdui petrecerea de revelion.

”Începem cu gustare rece de la sfârșitul anului, după care vine o gustare caldă din împărăția apelor Dunării, întâmpinarea noului an cu șampanie și festivul noului an. De asemenea selecții de fructe asortate, prăjituri, mix de alune și fursecuri. Băuturi: 100 de grame de whisky, 100 de grame de lichior, șampanie, vin roșu, alb, apă minerală, apă lată, și mai multe tipuri de răcoritoare și cafea”, spun cei de la Valea Măriei.

Prețul pe persoană este de 250 de lei, 500 de lei pentru un cuplu. De asemenea, restaurantul pregătește la solicitare, meniuri pentru copii. Prețul este de 125 de lei.
Totodată, aici se solicită plata în avans pentru cei care doresc să facă o rezervare, iar muzica de la petrecere este asigurată de Fanică Oanță.

Mai multe detalii oferă organizatorii la numerele de telefon: 0261 806 292 sau 0261 806 293.

 

La Hotel- Restaurant Poesia, de la Luna Seș, mai sunt disponibile peste 20 de locuri pentru petrecerea de Revelion. Meniul constă într-un aperitiv, aperitiv cald, somnul și pieptul de rață sunt preparate de bază.
La capitolul băuturi, doritorii au la dispoziție băuturi alcoolice ca whisky, coniac, pălincă bineînțeles, vin, bere, ber fără alcool, lichior și bineînțeles răcoritoare din mai multe game, apă minerală și apă plată.

Prețul unui meniu este de 400 de lei de persoană, iar DJ Alex Mociran se va ocupa de atmosferă.

La Esedra mai sunt 30 de locuri disponibile. Organizatorii oferă invitaților un aperitiv, mușchiuleț de vită, duet de pește, o ciorbă acră cu afumătură și sarmale și desert.

La capitolul băuturi alcoolice, de la vin alb, roșu și rose, la whisky, coniac, bere, martini. În ceea ce privește băuturile fără alcool, organizatorii pun la dispoziție mai multe tipuri de răcoritoare, apă plată și minerală, cafea, capuccino și latte.
În sala Esedra va cânta Petrică Mureșan, iar în celelalte săli vor mai cânta Picky Band și vor fi 3 DJ.

Prețul unui meniu (all inclusiv) este de 350 de lei pe persoană.

Capricci, restaurantul din Mall-ul NEPI mai are aproximativ 30 de locuri disponibile, iar prețul unui meniu este de 350 de lei de persoană.
Maniul constă în gustare rece, main course, gustare caldă, ciorbă de vânat. Organizatorii petrecerii de la Capricci pun la dispoziție un open bar, cu băuturi alcoolice și nealcoolice diverse, iar ca desert tort.

Va mixa DJ Roly K, iar de muzica live se ocupa Marian Buzilă.
Plata aici se face la momentul rezervării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.