Acuzații către Spitalul Județean Satu Mare. O mamă povestește cum i-a fost amenințat copilul de către medicul de gardă

0

Noi acuzații îndreptate către Spitalul Județean Satu Mare. O sătmăreancă a povestit pe contul său de Facebook cum i-a fost amenințat copilul de către medicul de gardă și o asistentă, când s-au prezentat în miez de noapte la Urgențe. Femeia susține că au fost umiliți atât ea cât și fiul ei care acuza Mai multe stări de rău.
În ultima perioadă din ce în ce mai mulți sătmăreni care se prezintă în special la Urgente, se plâng de felul în care sunt tratați de către medicii de gardă. Acest lucru a fost fost confirmat și de către fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, care a declarat chiar la Satu Mare că primește multe plângeri în acest sens în special la Spitalele din Nord-Vestul țării, printre care și cel Județean de Urgente Satu Mare. Tot aceasta a mai afirmat pe vremea când era ministru că nu ar trebui să existe dispreț din partea medicilor către pacienți, aceștia fiind motivați să fie când mai amabili și profesioniști cu putință, asta după de salariile lor au crescut considerabil în ultima perioadă.

Redăm integral mesajul unei mămici mâhnite de felul în care a fost tratat copilul său de către medicul de gardă și o asistentă, la Spitalul Județean Satu Mare.

“Dacă mai plângi, îl chem pe nenea să te strângă de gât.,…dacă mai plângi îți mai dau o injecție.” Spitalul județean Satu Mare, 30.12.2019 în jur de miezul nopții. Așa mi-a fost amenințat copilul de către doamna doctor de gardă și asistenta dânsei. Copil de 2 ani cu febră, frisoane, vomă, diaree etc. Oricum, bolnav, cu o mamă disperată lângă el care încerca să-l liniștească.
Doamna doctor Barabaș A., nu e prima data, dar este ultima. Prima plângere la Ministerul Sănătății a fost depusă, mâine merg la spital, la presă, la avocat, la oricine mă poate ajuta să demonstrez că locul dvs nu este în spital și nu este lângă copii.
Ne-ați mai umilit și în trecut și am lăsat capul jos deși eram șocată, furioasa și sigură că nu aveți dreptul să faceți așa ceva.
De data asta, ați atins alte culmi. Și în disperarea mea, de părinte, întors în România după aproape 8 ani în străinătate, sigură că ceva s-a schimbat și tara asta merge spre bine, voi demonstra că greșiți și că locul dvs nu este în spital, că avem alți doctori competenți și că, atunci când trebuie sa fugim la urgență, nu o să ne temem că dăm de dvs.
Așa să-mi ajute Dumnezeu.
Chiar dacă nu am dovezi clare, imposibil ca alții să nu fi trecut prin așa ceva cu dânsa”, a scris sătmăreanca pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.