Plecat de la PMP la PSD, traseistul sătmărean Radu Cristescu îl atacă pe fostul președinte Traian Băsescu: ”Băi borhot, băi Carmol”

0

Plecat de la PMP la PSD, Radu Cristescu îl atacă pe fostul președinte, Traian Băsescu, prin intermediul paginii sale de Facebook, după ce fostul președinte a susținut că „desfiinţarea SIIJ va aduce din nou judecătorii şi mulţi procurori sub controlul DNA ca singura instituţie care poate investiga reclamaţii legate de presupuse fapte de corupţie”.

„Băi Băsescule, băi kkt cu ochi șpanchi, băi borhot, băi Carmol, te-ai trezit din beție și emiți păreri?
Ar trebui interzis prin lege ca turnătorii abjecți, de teapa ta, să emită păreri în spațiul public.
Urli ca din gură de șarpe veninos, ceea ce și ești, că DNA-ul va face abuzuri. Păi cine a inventat abuzurile, nu tu, pe vremea ta?
Te ustură cumva la scorbură că s-ar putea ca DNA-ul să fie mai atent și să scoată declarațiile lui Cășuneanu cu cât ți-a dat?
Sau ca DNA-ul va găsi “din întâmplare” raportul de filaj în care omul tău de încredere s-a dus acasă la Patriciu în noaptea în care a fost eliberat și i-a transmis cât vrei din vânzarea Rompetrol să scape Patriciu de pușcărie?

Toate astea există!

Du-te la Chefi la cuțite, doar acolo mai ești credibil tataie!”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.

Despre

Despre Radu Cristescu site-ul ancheteonline.ro spune că ”este un personaj care s-a ridicat din lumea interlopa, a ajuns in lumea buna a politicii de la Bucuresti si care acum apare pe la televizor, lovind puternic in foștii sai colaboratori si aparand-o pe Elena Udrea.

Un traseist politic, urcat in functia de presedinte al ADS, cu sprijinul PDL, esuat in incercarea de a deveni deputat la PNL si ajuns, in cele din urma la PMP. Gratie sustinerii primite din partea Elenei Udrea, Radu Cristescu a ocupat timp de un an de zile functia de presedinte al filialei PMP Salaj. Dupa ce Udrea a cazut in dizgratie, Cristescu si-a pierdut pozitia in partid, fiind marginalizat pe scena politica. Odata cu pierderea functiilor politice, acesta si-a pierdut sursele de finantare, ajungand in sapa de lemn”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.