Traian Băsescu: ”Prăbușirea Guvernului PSD, evenimentul anului 2019. Ludovic Orban, politicianul anului”

0

Invitat la un talk-show la Digi 24, provocat de moderator, pentru a alege evenimentul politic cel mai important al anului pe cale să se încheie, fostul Președinte Traian Băsescu a identificat în căderea Guvernului PSD cel mai important eveniment al anului 2019.

Căderea guvernului PSD a fost cel mai şocant eveniment politic dacă ne referim numai la cum priveam la 1 ianuarie 2019 guvernul PSD pe care îl vedeam inespugnabil, închis într-o cetate păzită de parlamentarii PSD şi nu puteau fi atinşi. Iată că a căzut!”, a susținut Traian Băsescu la Digi24, luni seara

O altă ”provocare” adresată actualului europarlamentar PMP a fost de a alege ”politicianul anului”; Băsescu a declarat că îl consideră politicianul anului, pe șeful PNL, Ludovic Orban, tocmai pentru capacitatea pe care a arătat-o de a aduna ”bob cu bob” voturile necesare pentru a răsturna Guvernul Dăncilă.

În cadrul aceleiași emisiuni, fostul președinte al României a declarat că începe să creadă în posibilitatea organizării alegerilor anticipate, iar argumentul oferit a fost faptul că intuiește o înțelegere PNL -UDMR : liberalii vor ceda ideea alegerilor în două tururi, pentru a obține susținerea UDMR pentru alegeri anticipate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.