Medicul care a amenințat un copil de numai doi ani își continuă activitatea la Spitalul Județean. Conducerea spitalului a deschis o anchetă, în timp ce medicul neagă acuzațiile

0

În urmă cu câteva zile, în prag de anul nou, o sătmăreancă a relatat pe Facebook experiența nefericită pe care a avut-o alături de fiul său de numai doi ani, la Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare. Un medic pediatru care lucrează în unitatea medicală este acuzat că a amenințat copilul de numai doi care plângea în Urgență, spunându-i „Dacă mai plângi, îl chem pe nenea să te strângă de gât”. Doctorul neagă acuzațiile, însă conducerea unității medicale a deschis o anchetă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian, s-a discutat cu medicul de gardă care ar fi amenințat copilul la momentul în care mama copilului a depus o plângere împotriva pediatrului. Medicul pediatru neagă acuzațiile, dar conducerea unității medicale a deschis o anchetă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare a mai declarat că medicul își desfășoară în continuare activitatea în spital din cauza veșnicei lipse a personalului medical.

De asemenea, reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare spun că s-au autosesizat în acest caz, ulterior femeia a depus și o reclamație, chiar și la Ministerul Sănătății.

Mama a ajuns alături de băiețelul în vârstă de 2 ani la Urgența Spitalului din Satu Mare în noaptea de 29 spre 30 decembrie și afirmă că medicul de gardă și asistenta i-au amenințat copilul.

„Dacă mai plângi, îl chem pe nenea să te strângă de gât.,…dacă mai plângi îți mai dau o injecție” – Spitalul Județean Satu Mare, 29.12.2019 – 30.12.2019 în jur de miezul nopții. Așa mi-a fost amenințat copilul de către doamna doctor de gardă și asistenta dânsei. Copil de 2 ani cu febră, frisoane, vomă, diaree etc. Oricum, bolnav, cu o mamă disperată lângă el care încerca să-l liniștească. Doamna doctor, nu e prima data, dar este ultima. Prima plângere la Ministerul Sănătății a fost depusă, mâine merg la spital, la presă, la avocat, la oricine mă poate ajuta să demonstrez că locul dvs. nu este în spital și nu este lângă copii. Ne-ați mai umilit și în trecut și am lăsat capul jos deși eram șocată, furioasa și sigură că nu aveți dreptul să faceți așa ceva, a scris femeia pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.