La sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul, Mănăstirea Scărișoara Nouă din județul Satu Mare și-a sărbătorit hramul

0

Pe 7 ianuarie, credincioșii l-au sărbătorit pe Sfântul Ioan Botezătorul, acesta fiind și ultima sărbătoare care încheie seria sărbătorilor de Crăciun.

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului împreună cu părintele Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar, au săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea “Nașterea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul” Scărișoara Nouă, Protopopiatul Carei.

Așa cum se cuvine la astfel de ocazii, Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud și directorul de cancelarie Adrian Cozma, dar și primarul comunei Pișcolt, Cosmin Varga, au participat la slujba de la Mănăstirea “Nașterea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul” Scărișoara Nouă, Protopopiatul Carei, cu ocazia hramului de iarnă al lăcașului de cult.

Între mulțimea credincioșilor aflați la Sfânta liturghie arhierească au fost prezenți și o parte a membrilor ASCOR, filiala Baia Mare, îmbrăcați în frumosul port tradițional.

A fost o frumoasă zi de iarnă într-un loc binecuvântat și plin de spiritualitate. Slujba a fost una deosebită, iar credincioșii au putut-o urmări pe Trinitas

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.