Orban infirmă știrile de presă ce vorbesc de neînțelegeri cu Președintele Iohannis: ”Prostii!”

0

Premierul nu recunoaște că ar avea divergențe cui Președintele Iohannis, divergențe care ar porni de la opțiunile diferite pe care le au în ceea ce privește alegerile anticipate.

Preşedintele Iohannis şi eu am spus foarte clar că preferăm varianta anticipatelor, care să confere cu adevărat unui guvern o legitimitate şi un sprijin puternic în Parlament şi, pe de altă parte, să redea puterea poporului, astfel încât poporul să-şi aleagă un Parlament care să corespundă opţiunilor politice actuale”, susține șeful PNL și al Guvernului.

Acesta susține că are o relație normal cu Președintele și că știrile d epresă care raportează altfel sunt simple ”prostii”..

Este o prostie, evident că este o prostie, nu se bazează pe nimic. Aţi găsit un singur element de veridicitate acolo? […] Nu-mi place să comentez nişte prostii care sunt scrise de un jurnalist care n-are nicio bază. Relaţia dintre preşedintele Iohannis şi mine este cunoscută, a fost vizibilă în ultimii doi ani şi jumătate de când sunt preşedintele PNL. Parteneriatul extrem de apropiat şi de benefic pentru România este extrem de clar pentru orice om care vrea să vadă adevărul şi care vrea într-adevăr să ţină cont de evidenţe şi nu de invenţiile unuia sau altuia. Au mai fost şi alţii care au făcut comentarii pe tema asta, care nu au absolut nicio bază”, a declarat Orban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.