Așa arată cel mai rece loc din lume. Soții Bertici au ajuns la destinația călătoriei lor: cel mai friguros loc de pe pământ, la -45 de grade

0
Ferma agricola, in comuna Contesti.

Sătmăreanii Kinga și Attila Bertici, cei pe care o țară întreagă îi cunoaște după ce au pornit în călătoria vieții lor, spre Siberia, cel mai friguros loc de pământ, au reușit să ajungă la destinație: Oimiakon, cel mai rece oraș din lume. Aici temperatura atinge -45 de grade.

Până la Oimiakon, cei doi mai avut de parcurs 1.000 km, iar drumul până acolo este fără asfalt și fără semnal la telefon, în afară de mici porțiuni locuite.

În această dimineață, soții Bertici au făcut anunțul cel mare: au ajuns la finalul expediției lor din Siberia. Faptul că au ajuns în Oimiakon a fost marcat, bineînțeles, cu mai multe fotografii și cu un mic video în care cei doi soți vorbesc despre experiența lor.

Soții Bertici au pornit în prima expediție românească cu un singur echipaj și cu o mașină românească (Dacia Duster) în mijlocul iernii, la cel mai friguros loc de pe Pământ: Oymyakon, Siberia, Rusia numit și Polul Frigului, în luna decembrie a anului trecut.

-45C | The Road of Bones

-45C | The Road of Bones

Publicată de Hello Siberia Expedition pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

”DRAGILOR!! 💙 AM REUȘIT! 🙏
DUPĂ 11 500 KILOMETRI AM AJUNS LA POLUL FRIGULUI LA OYMYAKON, SIBERIA.
In plină iarnă, un singur echipaj cu mașină românească: Dacia! 🥶 #NEO
Vă iubim!! ❤️🤗”, au mai scris Kinga și Attila Bertici pe Facebook. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.