Sătmărenii au înțeles că dar din dar se face rai. Mobilizare impresionantă în cazul familiei a cărei locuință a fost mistuită de flăcări

0

Pe data de 7 ianuarie 2020, pe Facebook, un sătmărean anunța drama prin care trece o familie din județul Satu Mare. Soții Melnici, care au și o fetiță minoră, din localitatea Lucăceni, au rămas fără locuință după ce casa greu construită a fost mistuită de flăcări.

După aflarea veștii, mai mulți sătmăreni din tot județul s-au solidarizat cu familia greu încercată la început de an și au sărit în ajutorul acesteia. Oamenii s-au mobilizat exemplar iar la doar câteva zile de la incendiu, familia a strâns, din donații, 10.000 de lei cash. Iar asta doar până ieri.

De asemenea, mai mulți oameni, vecini și prieteni, cunoștințe și rude, și-au sacrificat din timp pentru a ajuta la ridicarea locuinței familiei Melnici din Lucăceni.

”În nici 48 de ore, împreună cu prieteni, cunoștințe , oameni simpli și modești, unguri, români. am reușit să adunăm peste 10.000 lei bani cash, iar prin transferuri bancare alte sume de la diferite societăți comerciale locale , oameni din alte localități și din afara țării care au ținut morțiș să nu le dau numele .
Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în această minune de după sărbători și nu uitași că încă puteți ajuta această familie greu încercata la început de an”, a anunțat un apropiat al familiei, pe Facebook, alături de câteva fotografii în care prezintă avansul lucrărilor.

Cei care doresc în continuare să întindă o mâna de ajutor familiei, o pot face în contul deschis pe numele Melnici Diana Valentina la Banca Transilvania – Carei , nr.RO30BTRLRONCRT0536357901.

Publicată de Ovidiu Doka pe Joi, 9 ianuarie 2020

Publicată de Tămaş Rahela pe Joi, 9 ianuarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.