Un politician sătmărean, fost PMP-ist, actual PSD-ist, a fost dat afară dintr-o emisiune Tv după ce s-a certat cu moderatoarea

0

Sătmăreanul Radu Cristescu, traseist, fost PMP-ist, actual PSD-ist, a fost dat afară dintr-o emisiune la care a participat joi seară. Moderatoarea nu a mai suportat comportamentul jignitor al lui Cristescu și a decis, după un câteva schimburi de replici, să-l dea afară.

Cei doi s-au certat de la faptul că Radu Cristescu a adus acuze actualului Guvern că și-ai fi pus anumite cunoștințe în diverse funcții, funcții care nu i-ar recomanda după studiile terminate. Moderatoarea Denise Rifai s-a înfuriat când și-a adus aminte că Radu Cristescu a fost numit secretar la Energie de când a trecut la Partidul Social Democrat, acest recunoscând de fapt și în emisiune.

Realizatoarea l-a întrebat pe acesta ce îl recomandă pentru această funcție, iar de aici, între cei doi a pornit un schimb de replici acid. Lui Cristescu i-a fost tăiat microfonul în direct și dat afara din emisiune.

Sa urmarim, zic, un reprezentant “de seama”, achizitie recenta a PSD.Sa vedeti aici Limbaj si Abordare !!!!! Deranjat de numirile facute de PNL in aparatul de stat, domnul cu pricina, in toata fiinta lui, un “distins” si un “manierat”, se dezbraca rapid de caracter in momentul in care Il fac sa isi dea seama ca Domnia Sa In Persoana a fost numit intr o demnitate publica Fara sa aiba nicio alta pregatire in afara de badaranism si obraznicie. 🤦🏻‍♀️Ne vedem la #LEGILEPUTERII. Si Promit, fara astfel de specimene pe care, culmea!!!!!!, ii platim tot noi, din bani publici. #RusinePSD!

Publicată de Denise Rifai pe Joi, 9 ianuarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.