Fabrica Ardudana din Ardud a intrat în Clusterul Mobilier Transilvan

0

Potrivit site-ului transilvaniabusiness.ro, producătorul sătmărean de mobilă Ardudana a aderat la organizația de profil Clusterul Mobilier Transilvan (CMT), cu sediul la Cluj.

Ardudana, prezentă pe piață de peste 50 de ani, realizează o gamă diversificată de mobilier hotel, mobilă clasică, mobilă dormitor, mobilă lemn masiv în diferite complexități și stiluri care să acopere gusturile tuturor clienților.

Povestea a început într-un atelier meșteșugăresc din oraș și a devenit abia din 1994, Ardudana. Experiența sa în producerea de mobilă pentru dormitor, living, holuri, birouri și sectorul hotelier acum este recunoscută internațional, deoarece 90% din producție ajunge pe piața externă, în Germania, Anglia, Ungaria, Italia, Ucraina și Rusia.

Clusterul Mobilier Transilvan a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100.  Firme, instituții și universități cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie, fac parte din cluster.

Ardudana își continuă povestea de succes. Din anul 2007, fabrica s-a orientat atât spre mobilier hotel sau clasic, cât și spre cea de dormitor și din lemn masiv.

Sursa: transilvaniabusiness.ro

Foto: Facebook/Ardudana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.