Radu Roca (PSD), revocat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat la ANMP, de către premierul Ludovic Orban

0

Pesedistul Radu Roca, fost consilier local PSD și viceprimar al municipiului Satu Mare, a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, de către premierul Ludovic Orban, luni, 13 ianuarie.

”Decizia nr. 12/2020 privind revocarea domnului Radu Roca din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului,a fost publicată în  Monitorul Oficial al României, la 13 ianuarie 2020.

Având în vedere propunerea formulată de ministrul mediului, apelor și pădurilor prin Adresa înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/9 din 6 ianuarie 2020, în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare, și al art. 6 alin. (1) și (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.000/2012 privind reorganizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și a instituțiilor publice aflate în subordinea acesteia, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu Roca se revocă din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului”, se mai arată pe legea5.ro

Fostul vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Satu Mare, Radu Roca a publicat un mesaj, pe Facebook, în care confirmă vestea.

”Un om politic responsabil știe că deținerea unui mandat nu este veșnică, drept urmare astăzi se încheie un alt capitol din cariera mea politică și profesională.
Mulțumesc colegilor din minister, colegilor de la Agenția Națională Pentru Protecția Mediului, a celor de la Agențiile pentru Protecția Mediului Județene pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă în acești 2 ani!
Mulțumesc colegilor și conducerii organizației PSD Satu Mare pentru încrederea acordată și susținerea de a prelua mandatul pentru funcția de vicepreședinte al Agenției pentru Protecția Mediului !
Mulţumesc domnului presedinte ANPM pentru conlucrare, un adevărat profesionist cu care am format o echipă, iar prin activitatea noastră am incercat să punem în centrul atenției cetățeanul, care are dreptul să-și valorifice drepturile fundamentale din Constituție și din legi, și mediul înconjurător care este un mecanism viu de o complexitate deosebită și de a cărei integritate și bună funcționare depinde întreaga activitate umană.
Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă asigur de tot respectul
și consideraţia mea”, a scris Radu Roca pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.