Șefa Gărzii Forestiere Oradea, sătmăreanca Maria Antal, a fost demisă. A fost ținută în funcție ani la rând deși picase examenul

0

Sătmăreanca Maria Antal, fosta șefă a Gărzii Frontiere Oradea, a fost demisă zilele acestea, după ce din 2017 ea a fost menţinută în funcţie deşi picase concursul anume organizat. Potrivit Bihoreanul.ro, Garda Forestieră Oradea are acum o nouă conducere.

Anunţul a fost făcut marţi de Prefectura Județului Bihor, potrivit sursei citate. “Vă informăm că prin Ordinul Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor nr. 26 din 09 ianuarie 2020, începând cu data de 13 ianuarie 2020 au fost delegate atribuţiile ce revin potrivit legii funcţiei publice de conducere de inspector-şef al Gărzii Forestiere Oradea, domnului Remus Florin Moţiu, pentru o perioadă de maximum 6 luni”, se arată în comunicatul Prefecturii.

Cei de la Bihoreanul.ro o numesc „Şefă mediocră”, după ce sătmăreanca a picat în 2017 examenul anume organizat cu 40 de puncte obținute, dintr-un total de 100. Maria Antal a fost numită în continuare la conducerea Gărzii, prin delegări semnate de Ministerul Mediului, care nu a mai organizat niciun concurs.

Cu toate acestea, ea a ocupat postul de inspector-șef al Gărzii Frontiere Oradea până pe data de 13 ianuarie a.c, când a fost demisă și înlocuită de către Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

Foto: Bihorel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.