PSD depune moţiune de cenzură împreună cu UDMR pe alegerea primarilor în două tururi

0

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat astăzi, după ce a aflat că premierul Ludovic Orban își asumă răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, la o conferința PSD, că partidul va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Ciolacu a afirmat că va demonstra că are capacitatea de a crea o nouă majoritate parlamentară.

“Şi-au angajat răspunderea. Deci în urma scrisorilor făcute şi demersurilor făcute şi de noi la toate forurile europene şi la toate ambasadele, se pare că până la urmă Guvernul României îşi asumă răspunderea pe aceste modificări şi nu mai are rost să vorbesc despre o ordonanţă. Ceea ce ar fi fost un precedent extraordinar în România şi oricine ar fi fost la putere schimba regulile în timpul jocului în funcţie de calculele lui politice. Au venit cu asumare pe două tururi. O să vă spun ce o să facem noi, împreună cu colegii mei din Parlament, o să depunem o moţiune de cenzură, împreună cu primii parteneri, cu grupul UDMR şi vă spun că va trece această moţiune de cenzură”, a declarat Ciolacu.

Președintele interimar PSD a afirmat că:” Nu vom intra în anticipate. Vom demonstra că avem capacitatea de a crea o nouă majoritate parlamentară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.