S-a lămurit cu ce a șantajat UDMR PNL-ul, pentru a trânti Guvernul Dăncilă. De frica alegerii primarilor în două tururi, UDMR revine la matcă, adică la PSD…

0

Liderul deputaților UDMR a recunoscut, joi, că UDMR i-a șantajat pe liberali cu chestiunea alegerilor într-un singur tur pentru primari, când s-a negociat susținerea pentru trântirea Guvernului Dăncilă.

Ca atare, în momentul de față, când Guvernul Orban a anunțat că va trece această lege prin asumarea răspunderii, UDMR anunță că va susține o eventuală moțiune de cenzură a PSD, împotriva actualului Guvern.

Dacă se conturează semnături suficiente pentru a depune o moţiune de cenzură pe procedura asumării răspunderii, atunci UDMR va susţine procedura moţiunii. Da, vom vota moţiunea atunci. Este o decizie care era vizibilă, în momentul în care am discutat cu liberalii pe conturarea actualului guvern, de care era nevoie şi este nevoie, am zis că opţiunea aceasta, pentru noi, nu poate fi susţinută şi dacă va fi o astfel de situaţie atunci va trebui să votăm împotriva guvernului, să votăm moţiunea”, a declarat Korodi Attila, pentru Agerpres.

Cu cinismul recunoscut, UDMR se aruncă, din nou, în brațele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.