Riderul sătmărean Mani Gyenes, lider la Malle Moto

0

Riderul sătmărean Mani Gyenes se impune în categoria Malle Moto. Și Mani ajunge la a treia victorie în Dakar după cele din 2011 și 2015 la clasa Maraton.

Românul Mani Gyenes s-a impus la categoria Malle Moto, cea dedicată riderilor care nu beneficiază de asistență tehnică. La general sătmăreanul a terminat cursa pe locul 29.

Despre Malle Moto se spune că este cea mai dură categorie din Dakar. Sătmăreanul a reușit să își treacă în palmares a treia reușită în Dakar. Emanuel Gyenes a încheiat celebra cursă pe locul 29, la 08 h 02 min 31 sec, realizându-şi obiectivul propus la începutul cursei: clasarea sa în Top 30.

„Mani” a fost al 14-lea la categoria ”marathon” şi a terminat pe prima poziţie la ”malle moto”. Cel mai bine s-a clasat în 2016, iar anul trecut a fost nevoit să abandoneze în etapa a opta.

Ricky Brabec a reușit să se claseze pe prima poziție în Raliul Dakar, primul desfășurat în Arabia Saudită. Americanul a fost urmat în clasament de chilianul Pablo Quintanilla (Husqvarna) și campionul de anul trecut, australianul Toby Price (KTM).

Making memories at #Dakar2020Carlos Sainz – cars category winner.

Publicată de Emanuel Gyenes – Mani pe Vineri, 17 ianuarie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.