Un oraș care se ”scaldă” în mizerie. „Adevărată fața a Sătmarului” prezentată de un sătmărean care arată cu degetul spre autoritățile locale

Critici dure sunt aduse autorităților locale pentru mizeria în care se „scaldă” orașul Satu Mare. În aceste zile, un sătmărean a colindat tot orașul pentru a fotografia mai multe zone care arată deplorabil, pentru a arăta cu degetul spre autoritățile locale care nu își fac treaba.

Sătmăreanul a fotografiat zona Ion Ghica, la periferia orașului, unde se află câteva blocuri desprinse parcă dintr-o altă lume. Focarul de infecție din această zonă l-am mai prezentat și noi în repetate rânduri, dar nimic nu pare să se fi schimbat.

Călătoria prin ”mirificul” Sătmar a bărbatului a continuat: groapa de gunoi, parcul din Solidarității sau Piața Agroalimentară au fost următoarele „puncte de atracție”. Concluzia e simplă: toate arată deplorabil și nu își pot lăsa altceva decât un sentiment profund de dezamăgire.

Imaginile vorbesc de la sine…

”Blocurile Str Ion Ghica alta lume desprinsă de realitatea Satmarenă”.

Publicată de Adi Ardelean pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

”Adevarata fața a Satmarului sub conducerea partidului UDMR tot ne lăudăm cu proiecte și promisiuni dar orașul e în paragină !!!! mizerie și gunoaie depozit de materiale și substanțe toxice pe teritoriul Satu Mare strada Caragiale și întins pana pe Strada Masinistilor fara garduri !!! Substanțe periculoase revărsate pe pământ !! Mase plastice care nu se descompun nici în 1000 de ani”.

Publicată de Adi Ardelean pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

”Parcul pietonal Cartier Solidarității SATU MARE pe aici consideri domnule Gabor ca se pot plimba copii și femeile cu cărucioare pentru copiii !! Orașul arată că după bombardament”

Publicată de Adi Ardelean pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

”Lăudata piața agroalimentara piața numărul 2 , Piata Mică lucrări de mântuială ! Beton interior finisat luciu , care iarnă aluneca !! Trotuarul are crapaturi !! Țeava de gaz suspendată în aer legată de o scândură improvizată !! De luni de zile sta fără să se mai efectueze lucrări.”

Publicată de Adi Ardelean pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Sursă: Facebook/Adi Ardelean

Recommended For You

About the Author: Redactia

2 Comments

  1. În Satu Mare de ce nu se colectează selectiv deșeurile? Cel puțin unii agenți comerciali pun totul la gramada: resturi alimentare, peturi, plasticele de unica folosință de la mâncare…

  2. Stirea asta suna ca o antireclama UDMR. Oare cine a facut fotografiile si de care partid apartine? Inainte de alegeri foarte des vad „stiri” ca asta.

    Vina se poate da pe oricine dar adevarata vinovat e cel care a aruncat mizeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *