Șase tineri din Satu Mare vor îmbrăca pentru prima dată uniforma militară, din postura de elevi ai şcolii militare de subofiţeri.

0

Bucurie şi emoţii pentru şase tineri sătmăreni. Aceștia au reușit dintr-un număr total de 31 de tineri, să treacă de procesul de selecţie a candidaţilor şi a examenului scris și să își îndeplinească visul de a deveni elevi ai școlii militare de subofițeri. Cei șase vor îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară și se pregătesc de cursuri.

Șase tineri de pe meleaguri sătmărene, vor îmbrăca pentru prima dată uniforma militară, din postura de elevi ai şcolii militare de subofiţeri.
După ce au depăşit faza probelor eliminatorii, vizita medicală, testul psihologic şi proba de aptitudini fizice, cei 6 sătmăreni au înfruntat proba scrisă, unde au obţinut punctaje onorabile, care le-au adus locurile mult visate în cadrul şcolilor militare de subofiţeri.
Astfel, începând de luni 03 februarie Boldor Florin Răzvan, Korponai Alexandru – Daniel, Oșan Antonel, Racz David Zsolt, Țara Devid – George şi Vida Armin vor îmbrăca uniforma Şcolii Militare de Subofiţeri „Petru Rareş” – Fălticeni.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare au fost recrutaţi 31 de tineri, iar în urma procesului de selecţie a candidaţilor şi a examenului scris doar cei 6 au fost declaraţi „admis”.
Pentru tinerii îşi doresc să devină jandarmi, în cursul anului 2020 va mai fi organizată o sesiune de admitere, la o dată care va fi anunţată ulterior.
Le urăm succes tuturor candidaţilor admişi!, a transmis Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.