Victor Ponta despre alegerile locale de la Satu Mare: Îl sprijin pe Coica, la fel cum am făcut și în 2012

0

Fostul premier al României din partea PSD, Victor Ponta, și actualul lider al partidului Pro România, a declarat ieri, la Satu Mare, faptul că nu au stabilit cine va fi candida la fotoliul de edil al municipiului Satu Mare, încă. Acesta a spus că Pro România va avea candidați proprii la locale, dar nu exclude posibilitatea de a susține candidați candidați comuni, dacă va fi cazul.

”Având în vedere compoziția etnică, va câștiga candidatul UDMR. Dar depinde foarte mult de sistemul de vot. Dacă se votează într-un singur tu, va câștiga candidatul UDMR, e o situație specială în Satu Mare”, a declarat Victor Ponta în timpul unei conferințe de presă.

De asemenea, Ponta a mai declarat că Pro România vrea să fie prezent în toate consiliile locale și județene.

“La nivel general, avem candidații noștri la alegerile locale”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă ar fi o soluție bună ca fostul primar Dorel Coica să candideze anul acesta la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Ponta a declarat că susține decizia partidului de la Satu Mare, la fel cum a făcut și în 2012, când se bucură că l-a susținut pe Coica.

Interesant este faptul că, deși Pro România este asociat cu PSD, partidul fiind format aproape în totalitate din foști pesediști, liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că nu va vota o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern PNL, asta pentru că nu este pe teme sociale și economice.

Până pe 15 martie, Ponta a declarat că va stabili candidații la consiliul județean și la municipiul reședință de județ și nivel național. Pe plan local, partidele județene vor decide care vor fi candidații.

”Ne dorim un rezultat bun în 2020, dar de fapt, ne pregătim pentru 2024”, a declarat Victor Ponta, care a spus că îl sprijină pe Coica, la fel cum a făcut-o

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.