Aloo! 112! Mafia din Poliția Negrești – Oaș a început să pună presiune pe tânăra care spune adevărul despre dictatura managerului Mitruț, de la nivelul Spitalului Negrești-Oaș. Agentul Dan Nicușor vrea și numele ziaristilor care au mediatizat cazul!

3

Nici nu a ieșit bine, public, petiția Adela Ciocotișan, tânăra asistentă practicant de la Spitalul Negrești-Oaș, care reclamă că o instituție spitalicească a fost luată pe persoană fizică de managerul de 14 ani al acesteia, Diana Mitruț, că mafia locală – CHIAR DE LA NIVELUL POLIȚIEI NEGREȘTI-OAȘ – a început să pună presiune pe petiționară.

Pentru cei care nu sunteți la curent cu chestiunile reclamate de tânără, aveți toate detaliile aici…

Petiție, care sesizează derapaje grave ale managerului Spitalului din Negrești – Oaș, transmisă presei și instituțiilor statului de drept. ”Mitruț mă persecută, pentru că am denunțat la Poliție un furt din Spital”, susține autoarea petiției

Problemele tinerei Adela au demarat, în momentul în care a denunțat la Poliția Negrești-Oaș, în Septembrie 2019, că i-au fost furați 1200 le din poșetă de către o infirmieră.

Managerul Mitruț era la curent cu furturile frecvente ale infirmierei cleptomane, dar le acoperea, cum ar fi vrut să facă și acum…

De ce oare protejează astfel de hoți de buzunare, ca subordonați, d-na Manager Mitruț? Primește, oare, cota-parte din ce se fură??? Politia trebuie să lămurească…

Cert este că managerul a dat-o afară pe tânără, pentru că a raportat furtul la Poliție.

Cert este că Poliția Negrești-Oas nu a făcut nimic, deși au trecut 4 luni de la raportarea furtului. Nimic, până în această dimineață, când agentul de Poliție care mușamalizează cazul, dl. Dan Nicușor, a sunat-o pe tânără să o intimideze și să-i ceară numele ziaristului, care și-a permis să mediatizeze cazul.

Dovada, captură după ecranul telefonului tinerei Ciocotișan… Rugăm organele ”discrete” să fie atente la apelurile acestui polițist…

În acest moment, suspiciunile se adeveresc – managerul-satrap Mitruț de la Spital și autoritățile locale fac parte dintr-o caracatiță de corupție, Poliția inclusiv e membru în aceasta.

Nu e întâmplător că cetățean de onoare al acestui oraș este însuși Liviu Dragnea. E un adevărat mentor pentru corupții din zonă, din câte se vede…!

Vom contacta Poliția din Negrești-Oaș, dar și pe Traian Berbeceanu și MAI direct, pentru a iniția un control la Poliția din Negrești – o instituție protector pentru infractori, din câte se pare.

Altfel, tovarășu milițian Nicușor, dacă aveți a ne transmite drept la replică, dar și detalii despre cum țineți la dospit cazurile de furt de la Spitalul din localitatea Negrești-Oaș, un vă temeți a folosi, cu încredere, adresa de e-mail satmareanul.ro@gmail.com

Tot ce aveți de spus, sau de amenințat, facem public cu dragă inimă!

Facem apel la societatea civilă și presa din Satu Mare, dar și de la nivel național, să sară în ajutorul tinerei amenințată de mafioții din Spitalul Negrești-Oaș și din Poliția din localitatea respectivă!

Această tânără a avut curajul extraordinar, admirabil, să facă publice detalii incredibile despre ceea ce pare a fi un adevărat cuib de corupție de la nivelul Spitalul Negrești-Oaș, de când manager este Diana Mitruț.

 

3 COMENTARII

  1. Ei nu e frumos! Nu iti e rusine sa scrii asa ceva, sau esti o hoata si tu!
    Cum se poate bai militianule sa faci asa ceva? Auzi ma, sa ameninti! Cine te crezi ma?! Ce scrie ma pe diploma ta…, “corupt!”?
    Hai ca deja trebuie sa punem piciorul in prag.
    Tanti “menajera”, un spital trateaza oamenii si sufleteste. Te-ai saturat de prea multi bani si iti dai aere?!
    Sigur nu se opreste aici cazul asta, dezgropam mortii daca e nevoie. S-a ajuns prea departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.