Radu Panait (USR Satu Mare), despre magistrați: M-aș fi bucurat ca magistrații să fi protestat și când PSD și Dragnea a încercat să acapareze justiția

0

Președintele filialei municipale USR Satu Mare, Radu Panait, a scris pe pagina de Facebook, în contextul protestelor magistraților care riscă să rămână fără pensie specială, Tribunalul Satu Mare, dar și Judecătoria Satu Mare anunțând deja că își suspendă activitatea, că i-ar fi plăcut ca aceștia să fi protestat și atunci când PSD și Dragnea au încercat să acapareze justiția.

”Judecătorii și grefierii sunt în grevă pe perioadă nedeterminată și se împotrivesc eliminării pensiilor speciale.

Știm cu toții că magistrații au responsabilități foarte mari însă tot ei ar trebui sa dea dovadă de maturitate și să înțeleagă că acele pensii speciale au venit sub forma unei mite politice dată de guvernul PSD Adrian Năstase, o clasă politică rău intenționată și mai mult, aceste pensii noi ca societate nu ni le putem permitem.

M-aș fi bucurat ca magistrații să fi protestat și când PSD și Dragnea a încercat să acapareze justiția, cred c-ar fi fost un moment mai bun pentru un protest.

Dragi magistrați, haideți să înțelegem cu toții ca nu ne permite să plătim aceste pensii speciale, sa ne gândim că există oameni care au nevoie de o parte din acei bani, să ne gândim că n-avem autostrăzi, să ne gândim că spitalele arată vai de mama lor și că trebuie sa facem cu toții sacrificii dacă vrem ca țara noastră să ajungă celelalte țări din UE.
Trebuie să ieșim din logica asta a individualismului, să înțelegem că suntem cu toții responsabili de viitorul următoarelor generații. Cei care lucrează în mediul privat au responsabilitatea sa își plătească taxele iar cei care lucrează sistemul administrativ să fie performanți, cooperativi cu cetățenii și să încurajeze echitatea socială”, a scris președintele filialei municipale USR Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.