Aparatura medicală cerută, insistent, de consilierul județean Adrian Cozma a ajuns în dotarea Spitalului Județean

0

Consilierul județean Adrian Cozma a asumat, programatic, necesitatea susținerii unor domenii de esență pentru societatea românească – Educația și Sănătatea.

În domeniul Sănătății, rezultatele unor demersuri ale sale, din 2018 și 2019, încep să apară: aparatura medicală pentru care a insistat să se aloce bani din bugetul Consiliului Județean, a ajuns la SJU, în aceste zile.

Printr-o postare pe contul personal de social media, acesta și-a exprimat bucuria nedisimulată pentru realizarea acestui nou pas important în susținerea domeniului Sănătății în Satu Mare:

Am susținut în fiecare an ca o parte din buget să fie destinat achizițiilor de echipamente medicale. În câțiva ani, prin implicare susținută, vom avea unități medicale performante în județul Satu Mare”, a transmis Cozma, pe contul personal de Facebook.

Adrian Cozma, 2018: Investițiile în aparatura medicală trebuie să fie o prioritate pentru Consiliul Județean

Actualul șef al Cancelariei Prefectului a inițiat, cu doi ani în urmă, proiectul dotării SJU cu aparatură medicală esențială pentru desfășurarea activității în secții, precum Neurologie, Ginecologie, Oncologie, Chirurgie plastică…

Abia în 2019, s-a aprobat, la nivel de CJ, achiziționarea acestei aparaturi medicale.

 

Adrian Cozma, 2020: Investițiile în sănătate ne fac viața mai bună!”

Am reușit sa achiziționăm, ca urmare a cererii pe care am formulat-o la începutul anului 2019 la Consiliul Județean, un Meshgraft și motor de introdus broșe, foarte necesare pentru Secția de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Județean de Urgente Satu Mare. Aceste aparate au ajuns zilele trecute pe secție și sunt extrem de utile pentru intervențiile chirurgicale. Pe secția de Terapia Intensivă am reușit achiziționarea injectoarelor și infuzomatelor, poate pare un pas mic, dar cu siguranță voi insista în continuare pentru dotarea și cu restul aparaturii solicitate”, a transmis Adrian Cozma pe contul personal de social media.

Acesta a reiterat, în același timp, importanța pe care o acordă unor domenii prioritare, precum Sănătatea și Educația, din orice calitate oficială se află…

”Sănătatea și Educația sunt pilonii de bază la construcția unei țări în care să se poată trăi decent. Am susținut în fiecare an ca o parte din buget să fie destinat achizițiilor de echipamente medicale. În câțiva ani, prin implicare susținută, vom avea unități medicale performante în județul Satu Mare.Am colaborat excelent cu managerii de spitale și cu medicii de specialitate și cred că am ales cele mai bune soluții. Sunt convins că în patru ani vom reuși mult mai mult!”, a transmis fostul consilier județean.

 

E lăudabilă energia depusă de acesta în direcția susținerii domeniilor Educației și Sănătății, dar și în direcția promovării producătorilor locali. Ar fi ideal ca toți aleșii locali să arate o opțiune clară în sensul de a se face folositori comunității locale, de aceea se numește ”serviciu public”…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.