Bilanțul anual al Instituției Prefectului județul Satu Mare. Directorii de instituții se află în slujba cetățeanului, afirmă Adrian Cozma

0

Instituția Prefectului județul Satu Mare a făcut astăzi, 31 ianuarie, bilanțul anual al Instituției.

Prezentarea realizată a acoperit toate domeniile de activitate ale Instituției Prefectului, în special în ceea ce privește menținerea unui climat de pace socială, verificarea aplicării și respectării legii, gestionarea situațiilor de urgență, conducerea serviciilor publice deconcentrate, asigurarea ordinii publice și furnizarea serviciilor publice comunitare privind emiterea pașapoartelor, a permiselor de conducere și a înmatriculării vehiculelor.

Bilanțul activității Instituției Prefectului Județul Satu Mare în anul 2019 a fost prezentat  de către subprefectul Altfatter Tamás, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.

În ceea ce privește condițiile de furnizare a serviciilor publice comunitare, subprefectul Altfatter Tamas a subliniat sprijinul Guvernului României în vederea finalizării obiectivului de investiții ”Clădire Administrativă Instituția Prefectului”, alocând și pentru acest an sumele necesare continuării lucrărilor la viitorul sediul al Prefecturii care va oferi cetățenilor condiții moderne de acces pentru obținerea documentelor.

La finalul ședinței, subprefectul Altfatter Tamas a solicitat conducătorilor instituțiilor deconcentrate adoptarea unor măsuri clare de simplificare a relațiilor vizavi de cetățean, la nivelul fiecărei instituții, amintind de prioritățile stabilite de Guvernul României.

Directorul de Cancelarie a Prefectului, Adrian Cozma, le-a amintit directorilor de instituții că să află în slujba cetățeanului, iar activitatea curentă a instituțiilor pe care le conduc trebuie reflectată în mod continuu și transparent printr-o comunicare deschisă și corectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.