Vești noi, dar nu îmbucurătoare despre coșmarul DJ 193A. Pataki: Executantul a cerut revocarea judecătorului

0

Situația drumul județean Dj 193A sau „Autostrada Codrului” pare că se lungește la nesfârșit. Luna aceasta a avut loc un nou proces la Botoșani, iar executantul Tehnic Asist a cerut revocarea judecătorului care se ocupă de caz. Președintele Consiliului Județean Pataki Csaba a spus că legea e în favoarea executantului, iar asta pentru că se află în insolvență.

”A fost un proces în care avocații executantului (n.r – Tehnic Asist) au cerut revocarea judecătorului deoarece s-au temut va avea același verdict pe care l-a avut și în alte procese, aici fiind pe rol 156 e procese împotriva acestui executant. Și acum așteptăm să se depună în termen.
Între timp, noi avem gata expertiza, lucrăm și finalizăm în două săptămâni caietului de sarcini, ca în secunda în care o să găsim un judecător, indiferent cine va fi judecătorul eu zic că constată că acest executant nu este în stare să execute lucrarea, scăpăm de ei cu penalitățile respective”, a declarat șeful CJ, Pataki Csaba în cadrul ședinței de la Consiliul Județean Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.