Kereskenyi pretinde că a dezvoltat orașul. ”Dezvoltarea” lui Kereskenyi e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire

5

Primarele nostru pretinde că e la ora bilanțului; este adevărat că acest coșmar e pe cale să se încheie, la sfârșit de mai…pentru noi.

În ultimii trei ani am reușit să dezvoltăm orașul nostru, iar Satu Mare continuă să fie un oraș în mișcare”, susține Kereskenyi la bilanț…

Domnia-sa pare ușor relativist, ca să nu zicem inexact și manipulator-spre-mincinos…

O să le luăm pe rând, aceste realizări mărețe, în viitorul apropiat, pentru că lucrurile nu stau deloc cum zice Primarul… în machetele și cartonașele lui.

De pe acum, se poate spune că la fonduri europene e un dezastru, la investiții private – acestea sunt pe direcții învechite (McDonalds era cool în anii 90, acum, însă…), iar în ceea ce privește susținerea producătorilor sătmăreni, e mai bine să nu deschidem subiectul

În acest mandat, Kereskenyi a dovedit că nu are viziune de politician de secol 21 și, mai ales, că nu are calități de gospodar.

Primul gospodar al orașului ar trebui să fie deranjat de imaginile de mai jos, care nu-s decât la 100 de metri de Primărie. Ne tot uităm la această estetică a urâtului, atent protejată de Gabor Kereskenyi, în paralel cu faptul că ne crucim când îi citim bilanțul…dar să nu anticipăm viitoare analize, prin care vom expune realist minciunelele de ”mitic” ale lui Kereskenyi…

Iată – ceea ce pe bilanțul lui Kereșkenyi s-ar putea numi – ”flori de mucegai”…

 

 

Citiți și…

Satu Mare, în zodia lui ”NU SE POATE”… Pataki și Kereskenyi – incompetență, neputință și nepăsare

ANI refuză să explice cum a scapat Kereskenyi Gabor de incompatibilitate

 

O floare plăpândă a politicii românești freamătă la gândul că va fi frântă de ”instituții”, în 2020: Ce instituții ”comandate politic” îl sperie pe Kereskenyi Gabor, la sfârșit de an?

Domnu’ Pataki, domnu’ Kereskenyi, ne scuzați că nu suntem îndeajuns de buni pentru Dvs! Dvs sunteți niște victime, ne cerem scuze că suntem tâmpiți și penali!

FOTO. Ce înțelege Primarul Kereskenyi Gabor prin ”oază de lumină” în cimitirul de pe strada Amațului, de Luminație…

E campanie la UDMR: Kereskenyi s-a travestit în artist cu grafitti, Pataki a lăsat jocurile pe telefon și a ieșit pe drumurile – dezastru ecologic din județ

 

5 COMENTARII

 1. ca ziarist de ce nu va informati mai bine? daca ati fi intrebat pe primar, si nu stati in fata calculatorului scriind parera dumneavoastra fara date clare, atunci ati fi stiut, ca nu s-a inghesuit nici o firma pentru a castiga acest proiect si nu este vorba de lipsa de fonduri.

  • @delia
   Un primar primeste laudele pentru ce se face si criticile pentru ce nu se face. Vine cu functia.
   Totuși, nu poate fi o scuză faptul că nu s-a remediat pentru că nu s-a oferit nicio firmă să preia lucrarea.

 2. Frumos cã întotdeauna ne uitãm doar la lucruri ce nu au fost realizate, ce avem deja fãcut nu mai conteazã.
  Ziceți cã aceasta e viziune de secol 21? Nu cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.