Aquapark orădean finanțat din fonduri europene, profit uriaș în anul 2019. Este administrat de ADP-ul din Oradea. O ciudățenie: ADP-ul lor nu e pe minus, ca al nostru!

Este vorba de Complexul termal Nymphea, cel mai mare aquapark din Vestul țării(7 ha).

Acesta a fost construit din bani europeni – este vorba de o investiție de 20 milioane de euro, coordonată de Primăria din Oradea.

Lucrările la acest complex termal au început în februarie 2015 – interesant că procedurile de achiziții nu au fost blocate cu contestații, cum se întâmplă pe la Satu Mare. Cum s-o explica??

Încă un lucru inexplicabil – în 2019, acest complex a avut o cifră de afaceri de 5 milioane de euro și un profit declarat de 2,5 milioane. Cei care îl administrează sunt angajații Administrației Domeniului Public din Oradea. Cum s-o explica faptul că ei nu sunt pe minus, ca ADP-ul nostru?! Mai mult, aduc și profit la bugetul local, de aprox. 2,5 milioane de euro/an, numai din complexul termal.

Ciudați Orădenii aceștia!

 Citiți și…

Kereskenyi și ADP conlucrează ideal: Primarul le acoperă deficitul pe 2019, din banii Sătmărenilor, iar ei îl ajută în negocierile cu dezvoltatorii imobiliari

Recommended For You

About the Author: Redactia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *