Aquapark orădean finanțat din fonduri europene, profit uriaș în anul 2019. Este administrat de ADP-ul din Oradea. O ciudățenie: ADP-ul lor nu e pe minus, ca al nostru!

0

Este vorba de Complexul termal Nymphea, cel mai mare aquapark din Vestul țării(7 ha).

Acesta a fost construit din bani europeni – este vorba de o investiție de 20 milioane de euro, coordonată de Primăria din Oradea.

Lucrările la acest complex termal au început în februarie 2015 – interesant că procedurile de achiziții nu au fost blocate cu contestații, cum se întâmplă pe la Satu Mare. Cum s-o explica??

Încă un lucru inexplicabil – în 2019, acest complex a avut o cifră de afaceri de 5 milioane de euro și un profit declarat de 2,5 milioane. Cei care îl administrează sunt angajații Administrației Domeniului Public din Oradea. Cum s-o explica faptul că ei nu sunt pe minus, ca ADP-ul nostru?! Mai mult, aduc și profit la bugetul local, de aprox. 2,5 milioane de euro/an, numai din complexul termal.

Ciudați Orădenii aceștia!

 Citiți și…

Kereskenyi și ADP conlucrează ideal: Primarul le acoperă deficitul pe 2019, din banii Sătmărenilor, iar ei îl ajută în negocierile cu dezvoltatorii imobiliari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.